7 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nu slipper man glans i bilder som scannas med PhotoScan Google har uppdaterat sin fotoscannings-app
Nu slipper man glans i bilder som scannas med PhotoScan

Google skriver i ett blogginlägg på sin forskningsblogg att man har förbättrat sin app PhotoScan. Appen ska nu ska vara bättre att digitalisera fotografier så att dessa inte blir glansiga som ni kan se ett exempel på ovan.

PhotoScan var hyfsat duktig på att fixa glansfria foton redan tidigare men då krävdes det att man tog flera bilder av fotografiet man ville digitalisera medan det nu ska det räcka med att man tar en bild. Skulle ni vilja veta mer i detalj hur detta går till så beskriver Google processen i ett lång blogginlägg som hittas på länken nedan.

Skulle ni själva vilja digitalisera era gamla fotografier så hittas PhotoScan gratis till iOS i App Store här och till Android på Google Play här.

Mobil, Appar, photoscan, google, android, fotografi, dokumentscanning, fotoscanning
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Nu slipper man glans i bilder som scannas med PhotoScan
Google släpper app för att läsa in gamla foton Med appen PhotoScan Googles arbete med sin Photos-tjänst fortsätter att imponera. Nu släpper man appen PhotoScan som på ett rätt smart sätt låter en läsa in alla de där gamla bilderna man har i byrålådan. Det funkar så att man lägger fotografiet på ett bord och fotar av det. Sedan styr appen en så att man fotar av bilden närmare och sedan lägger appen ihop dessa bilder till en. På så sätt får man en bild som både är högupplöst och som har mindre blänk. Jag säger mindre för även om Google säger att man blir av med blänket så stämde inte det riktigt när jag fotade en av ett foto på högblank papper. De inlästa bilderna kan man sedan automatiskt föra in på sitt Google Photos-konto. Appen heter Fotoskanner på svenska och finns både i App Store och på Google Play. Tumnagel
52.3°
0
45.1° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 21 apr 2017, 20:20
Nu slipper man glans i bilder som scannas med PhotoScan Google har uppdaterat sin fotoscannings-app
45.1°
0