34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

iOS Skeva till ditt liv med Mug Life
Om du behöver ännu fler fotofilter i ditt liv

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Skeva till ditt liv med Mug Life

De flesta fotodelningsappar med lite själrespekt levereras nu för tiden med ett gäng med filter som man kan applicera på sina bilder innan man postar dem till sociala medier eller till andra ställen. Mug Life är ännu en sådan app som jag lattjat med några dagar och den gör ett hyggligt jobb med att förvränga en persons, eller djurs, ansikte så att det oftast ser lite skevare ut.

Det finns tyvärr inte så många olika filter att välja på men känner man för det så går det att skapa sina egna men det kostar tyvärr extra. Det går att applicera filtren på foton man tar direkt eller sådana man redan har på telefonen. När man har hittat ett filter som man är nöjd med så går bilden att posta till Mug Lifes egna sociala medie-tjänst, andra sociala medier eller spara ner på telefonen som en stillbild, gif-animation eller ett kort filmklipp.

Under "Läs mer" hittas tre gif-animationer med Mug Life-filter som jag gjort de senaste dagarna. Anstränger man sig lite så går de att göra lite bättre än så. Mug Life med ett begränsat antal filter hittas gratis i App Store på länken nedan.

Mobil, Appar, mug life, filter Via thenextweb.com

Läs mer
38.1° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tors. 2 nov 2017, 22:00
38.1°
0

iOS Skeva till ditt liv med Mug Life

Om du behöver ännu fler fotofilter i ditt liv