32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Sony ryktas slopa hörlursuttaget #Courage
Sony ryktas slopa hörlursuttaget
Sony Xperia XZ1

Sony har varit lite bakåtsträvande när det kommer till sin mobila avdelning då mobiltelefonerna praktiskt taget sett likadana ut sedan 2013, men nu verkar det vara dags för lite framtidsutveckling. Enligt ny information som lämnats in till den amerikanska myndigheten FCC verkar en kommande Xperia-enhet inte ha något hörlursuttag.

Vanligtvis brukar hörlursuttaget på Sony-telefonerna vara placerad på toppen av enheten, men enligt FCC-dokumenten kommer det i stället sitta en sim-kortsläsare där på den kommande telefonen. En ytterligare hint om att hörlursuttaget är borttaget är att telefonen kommer skeppas med en USB-C-dongle som låter dig använda ett par trådade hörlurar samtidigt som du laddar luren.

FCC-dokumenten levererar lite annan fakta som att telefonen kommer ha måtten 152,79 x 72,42 mm och ha en 5,7 tum stor display, vilket kan betyda att telefonen kommer köra 18:9-format.

Huruvida detta stämmer eller ej är för tillfället oklart. Sony kommer presentera lite nymodigheter under MWC-mässan i slutet av februari och då får vi se hur det kommande flaggskeppet ser ut.

Mobil, Sony, xperia, xz2 Tack till maccswe
18.9° 0 André Stray André Stray
mån. 22 jan 2018, 12:30
Sony ryktas slopa hörlursuttaget #Courage
18.9°
0