28 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
AMD vill minska antalet klistermärken på bärbara datorer Gör det valbart att använda företagets klistermärken
AMD vill minska antalet klistermärken på bärbara datorer

En liten småsak med bärbara datorer som man kan irritera sig på ibland är alla de klisterlappar som sitter på stödet nedtill under tangentbordet. Man kan tycka att de är lite onödiga och AMD lovar nu att göra någonting åt saken.

AMD planerar nämligen, enligt en artikel hos New York Times, att göra sig av med många av de klistermärken som sitter på bärbara datorer. De kommer dessutom att göra en ändring till de klistermärken som används idag, nämligen att det ska vara lättare att ta bort dem och att de inte ska lämna några märken efter sig när de är borta.

Ändringen kommer att ske under 2011 och det ska vara valbart för datortillverkare att använda företagets klistermärken eller inte. Skulle en tillverkare välja att inte använda klistermärkena från AMD så kommer de fortfarande att få samma peng för marknadsföring som om de skulle använda klistermärkena.

För att ge ett exempel på hur irriterande det kan vara med klistermärkena har Tech Report lagt upp en bild på vänstra sidan av den dator de nyligen recenserade, Toshiba T235D. De säger dock att högersidan var ännu värre med ett stort klistermärke med specifikationer samt bland annat ett skype nära strömknappen.

PC, Övrigt, AMD, Bärbara datorer, Klistermärken Via The Tech Report
41.2° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
mån. 6 sep 2010, 08:27
AMD vill minska antalet klistermärken på bärbara datorer Gör det valbart att använda företagets klistermärken
41.2°
0