42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Dell XPS 18 All-In-One En stor stationär tablet
Bild till artikel

Det verkar som att Asus inte är det enda företaget som tror på stora tablets. Endast en vecka efter att Asus lanserat Transformer AiO så avslöjar Dell en liknande produkt kallad XPS 18 All-In-One.

Precis som namnet antyder så handlar det om en allt i ett dator med en skärmstorlek av 18". Det finns dock inte så mycket detaljer att tillgå just nu men enligt Dells produktsida så ser hela systemet ut att vara en tablet. Dell skriver själva följande:

"You can unplug and take it with you to create a permanent set-up anywhere with convenient flip-out feet and excellent battery life".

Det betyder att Dell har en lite annorlunda produkt jämfört med Asus som ju lanserade sin Transformer AiO med en dockningsstation och Windows 8 för stationärt bruk samt att den kör Android när man kopplar loss den. XPS 18 All-In-One ser ut att bygga på en Intel Core ULV-processor och kommer endast med Windows 8.

XPS 18 All-In-One kan bli lättare än Asus maskin och det ryktas att den ska väga mindre än 2,25 kg, jämfört med Transformer AiO som väger nästan 2,4 kg.

dell.com/Learn/tc/en/tcbsdt1/campaigns/xps-18-comingsoon?c=tc&l=en&s=bsd&cs=tcbsdt1&delphi PC, Hårdvara, Dell, XPS 18 All-In-One, Tablet
39.3° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tors. 14 mar 2013, 11:41
Dell XPS 18 All-In-One En stor stationär tablet
39.3°
0