38 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Eee Pad Transformer börjar leveras Äntligen en tablet med vettigare pris
Eee Pad Transformer börjar leveras

Asus har äntligen släppt Eee Pad Transformer efter en lansering på den taiwanesiska marknaden i fredags. Äntligen ser vi ut att ha en tablet med vettig hårdvara och ett något vettigare pris!

Under förra veckan tillkännagav Asus via Facebook att de skulle släppa Eee Pad Transformer i fredags. Det här ser som safr ut att bli den första enheten baserad på Tegra 2-plattformen med Android 3.0 samt ett vettigare pris då den väntas hamna omkring 400 dollar.

Skärmstorleken är som de flesta andra tablets, 10,1", men den har en upplösning av 1280x800 pixlar. Processorn är alltså Tegra 2, vilket är en dualcore Cortex A9-processor, som sitter tillsammans med 1 GB RAM och antingen 16 GB eller 32 GB lagringsutrymme.

Med enheten får vi också en 1,2 Mpixel webbkamera för videokonferens samt en 5 Mpixel kamera baktill. Ytterligare funktioner inkluderar mini-HDMI output, micro-SD kortläsare, g-sensor, gyro, kompassoch en GPS. Batteriet ligger på 24,4 Wh och ska räcka till omkring 9,5 timmar i Eee Pad Transformer. Lägger du till tangentbordet så får du ytterligare ett batteri som räcker i 5,5 timmar till samt två USB-portar och en extra kortläsare.

PC, Hårdvara, Asus, Eee Pad Transformer, Taiwan
39.1° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
mån. 28 mar 2011, 11:59
Eee Pad Transformer börjar leveras Äntligen en tablet med vettigare pris
39.1°
0