42 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
En till video av HP Slate Visar specifikationer och docka
Bild till artikel

Under förra veckan dök det upp en video på HPs Slate med Windows 7. Enheten i sig verkade det väl inget större fel på men Windows 7 verkar dock inte gjort för tablets, eller touch för den delen vilket är lite konstigt då multitouch var en av de stora funktioner som det talades om innan operativsystemets lansering.

Nu har x313xkillax lagt upp ytterligare en video på YouTube vilket också inkluderar lite mer än bara själva basenheten i sig. Vi får se en docka och hur boxen till den kommande produkten antagligen kommer att se ut. Dockan har två USB-portar, en HDMI-port, en kontakt för hörlurar och en strömkontakt.

I den här videon får vi också se lite demonstration av multitouch och paint verkar i alla fall fungera hyfsat och touchgränssnittet verkar fungera lite bättre överlag än i den förra videon vi såg.

Det som är intressant är att vi kan se lite specifikationer på utsidan av boxen och därmed få veta vad som sitter på insidan av HP Slate. Ska vi tro den information som finns tillgänglig så sitter det en 1,86 GHz Atom Z540-processor tillsammans med 2 GB DDR2-minne och 64 GB SSD på insidan av HP Slate. Dessutom sitter det en Broadcom Crystal HD-accelerator, vilket gör att enheten inte borde ha några problem att spela upp HD-media i alla fall.

Videon från YouTube är tyvärr borta nu men hos Engadget kan ni fortfarande se klippet, upplagd till viddler.

engadget.com PC, Hårdvara,
37.3° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
mån. 27 sep 2010, 14:20
En till video av HP Slate Visar specifikationer och docka
37.3°
0