41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
G.Skill ska börja med speltillbehör för PC-datorer Tar steget med hörlurar
G.Skill ska börja med speltillbehör för PC-datorer

G.Skill är väl mest kända för att sälja datorminnen men företaget sade i måndags att de tänker börja tillverka datortillbehör för PC-spelare under året. De första produkterna kommer visas upp under Computex nästa vecka och inkluderar bland annat hörlurar.

Även om prestandan av PC-datorer är viktig för alla persondatorer så börjar många produkter, såsom högpresterande datorminnen, tappa intresse hos entusiaster nu när flerkanalsminnessystem introducerats och PC-datorer inte längre är så beroende av prestandan av minnessystemet generellt sett.

Detta har alltså fått flera företag som är kända för att producera högpresterande minnesmoduler att gå in i andra marknader vilket inkluderar SSDs och kyllösningar för att fortsätta växa.

G.Skill är en av de stora inom datorminnesmarknaden och hörlurar kommer bli företaget första steg in i marknaden för speltillbehör till PC-datorer. Även om företaget inte avslöjar några ytterligare planer på andra produkter så är det logiskt att förutsätta att de kommer introducera andra produktlinjer längre fram.

PC, Hårdvara, G.Skill, Speltillbehör, Hörlurar
37.7° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
ons. 29 maj 2013, 11:50
G.Skill ska börja med speltillbehör för PC-datorer Tar steget med hörlurar
37.7°
0