41 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Huawei IDEOS S7 Pro Ytterligare en Android-tablet som kommer i vår
Huawei IDEOS S7 Pro

Ett av de större kinesiska företagen som börjar ta sig ut ur landets gränser är Huawei. De tillverkare först och främst telekomprodukter och nu ska de även fortsätta sin satsning på tabletsegmentet.

Företaget ska släppa en modell som de kallar för IDEOS S7 Pro som ska drivas av Android. När den släpps senare i vår så kommer den att ha Gingerbread, alltså version 2.3, men det är nog inte helt omöjligt att den kommer uppgraderas till 3.0.

Kärnan i IDEOS S7 Pro är en dualcore 1,2 GHz-processor som sitter under plattans 7"-skärm. Den kommer ha en hel del funktioner som 3G-modem och Wi-Fi 802.11 b/g/n. Den ser också ut att vara utrustad med dubbla kameror samt en fullstor USB-port och HDMI. Just nu känns det som att de flesta tillverkare bör satsa på att få in 3G i plattorna så att de blir mer användbara, även utanför hemmets fyra väggar.

Den modell vi ser här till höger i bild av IDEOS S7 Pro som Engadget pillat lite på har ett metallskal, men verkar inte fungera fullt ut. Om den slutgiltiga produkten kommer ha metallskal när den kommer återstår att se men det ryktas också om en 10"-variant av den här plattan.

PC, Hårdvara, Huawei, IDEOS S7 Pro, Android
36.6° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tors. 17 feb 2011, 13:04
Huawei IDEOS S7 Pro Ytterligare en Android-tablet som kommer i vår
36.6°
0