32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
In Win Tòu Datorlåda med lite speciell design
In Win Tòu

In Win är kända för att vissa upp diverse konstiga designer under Computex och i år hade de något företaget kallade för Tòu, som tillverkades i aluminium och glas. Datorlådan finns nu på företagets hemsida och ska säljas i begränsad upplaga.

Datorlådor med genomskinliga delar är ingenting nytt men Tòu är lite annorlunda. Glaset har belagts med en spegelliknande finish som blir genomskinlig endast när den lyses upp inifrån lådan. Det här är den typen av datorlåda som bör stå på skrivbordet där man verkligen kan beundra den och därför är frontpanelens uttag också monterad i botten. Frontpanelen innehåller också touch-knappar för ström, fläktkontroll och ljusstyrka för LED-lamporna.

Inuti lådan kan man montera moderkort upp till ATX-storlek och grafikkort som är upp till 15" långa. Horisontella hyllor ger rum för tre stycken 3,5"-hårddiskar och man kan även fästa två stycken 2,5"-enheter. Något som verkar saknas är dock en försänkning bakom CPU-sockeln men det kanske är något man kan leva med en speciell skapelse som denna.

Det är fortfarande oklart vad den här begränsade upplagan kommer kosta men om vi kollar på andra liknande modeller som D frame och H Fram så ligger de på omkring 400 dollar.

PC, Hårdvara, In Win, Tòu
37.7° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tors. 5 sep 2013, 14:39
In Win Tòu Datorlåda med lite speciell design
37.7°
0