8 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Kickstarter-kampanj för SMACH Z En bärbar Steam Machine
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Kickstarter-kampanj för SMACH Z

Tidigare i år offentliggjordes SMACH Z vilket var en bärbar Steam Machine. Denna enhet har nu fått sig en Kickstarter-kampanj där man hjälpa till att finansiera den.

Specifikationerna för enheten ser ut så här:
* AMD embedded G-Series SoC (formerly codenamed "Steppe Eagle") with "Jaguar"-based CPU and GCN-based Radeon™ graphics with 2 GB of dedicated GPU RAM.
* 4 GB RAM memory (8 GB on PRO model)
* 64 GB* internal memory (128 GB on PRO model)
* MicroSD Card Slot.
* 5-inch Touch screen with 1080p** resolution.
* USB 3.0 type C
* Configurable tactile gamepads.
* HDMI video output connection.
* Wi-Fi connectivity.
* Bluetooth connectivity.
* 4G mobile network connectivity (PRO model only).

Minnet på 64 GB och 1080p-skärmen kommer endast dyka upp i enheten om man når visa delmål, om dessa delmål inte uppnås är det 32 GB samt 720p som gäller. Enhetens knappar samt spakar kan även bytas ut till en rad olika alternativ vilket gör att man kan få de knappar samt spakar man vill ha och där man vill ha dem.

Så om detta ser intressant ut så kan man donera lite pengar till kampanjen via länken nedan.

PC, Hårdvara, Steam Machine, Valve, Kickstarter, SMACH Z
Smach Zero är en handhållen Steam Machine Med AMD-processor Steam Machines kommer att börja säljas 10 november, men såhär ett par månader innan release visas nya Smach Zero upp. Den handhållna ångmaskinen har samma kontrollmöjligheter som en Steam Controller men med ett stycke 5 tums pekskärm med 720p-upplösning mellan "styrspakarna". Inuti enheten sitter det en AMD-systemkrets vid namn Steppe Eagle som har en Jaguar-baserad processor som tillsammans med en GCN-baserad grafikprocessor låter dig spela spel som Half Life 2 och Dota 2. Processorn är klockad till 1GHz, GPU:n ligger på någonstans mellan 200 och 300MHz och enheten har 4GB ram, 32GB lagring och en hdmi-port. Smach Zero kommer kunna förbeställas 10 november och kommer kosta 299 euro. Det kommer också finnas en Pro-modell som är snäppet dyrare som ger dig en lucka för sim-kort så att du kan lira var du än befinner dig. Release kommer att ske någon gång nästa år. Tumnagel
44.6°
0
38.8° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tors. 10 dec 2015, 08:45
Kickstarter-kampanj för SMACH Z En bärbar Steam Machine
38.8°
0