41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Kille får datorer att flippa ur Bluff eller statisk elektricitet?
Kille får datorer att flippa ur

En 12-årig amerikansk kille verkar ha stora problem att få datorer i hans närhet att fungera normalt. Varje gång han ska använda en dator är det något som inte fungerar, och då i betydligt större utsträckning än för en vanlig stackars Svensson med tummen mitt i handen.

Problemet löstes tydligen genom att låta honom använda ett antistatarmband när han skulle använda datorn till något. Läs artikeln efter länken och säg vad ni själva tror om det hela.

PC, Övrigt, konstigt, elektricitet
37.0° 0 Anders Magnusson Anders Magnusson
tis. 4 mar 2008, 08:52
Kille får datorer att flippa ur Bluff eller statisk elektricitet?
37.0°
0
RSS 3 kommentarer till artikeln
Netzach
Artikeln är skriven som pseudovetenskap, så det är nog ingenting att ta på allvar. Ungdjäveln skall bara byta kläder och ge fan i att släpa fötterna i golvet.
av Netzach, tisdag 04 mars 2008 kl 09:58
Wiberg
låter som när min tjej försöker använda datorn, 3 sekunder senare är det något fel på den:)
av Wiberg, tisdag 04 mars 2008 kl 15:51
Press play on tape
Man kan inte störa en HDD på avstånd med statisk elektricitet så att ljud saktar ner och bilden pajar, och sen få det att återgå igen. Det går emot alla principer för digital lagring. Sånt som En ding ding värld skulle gaffla ihop.

"Be Kind Rewind" som de nämner i texten, med en VHS-baserad videouthyrning, verkar vara en riktigt skum filmidé att göra år 2008. Att det är en Gondryfilm med stjärnskådisar i får mig ännu mer nyfiken.
av Press play on tape, onsdag 05 mars 2008 kl 14:28
Kommentera artikeln