3 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Lenovo väntar också på Android 3.0 Slopar Windows-tablet helt
Lenovo väntar också på Android 3.0

Tidigare under dagen hörde vi om att MSI kommer vänta med tablets och även Lenovo säger nu att de också kommer att vänta med att lansera tablets utanför Kina.

Även om företaget planerar att släppa LePad på den kinesiska marknaden inom kort så säger det att de tänker inte lansera någon tablet för den amerikanska marknaden förrän det att de kan leverera den med Android 3.0.

Lenovos COO, Rory Read, instämmer med vad Google tidigare sagt om Android med att FroYo inte lämpar sig för tablets då det känns som att en tablet ännu inte blir fullt funktionabel med den versionen av operativsystemet.

När det gäller tablets baserade på Intels Atom med Microsoft operativsystem Windows så säger företaget nu totalt nej till en utveckling av sådana produkter. Anledningen av detta är att även om enheterna kommer köra Windows 7 så är det operativsystemet först och främst gjort för att köras med ett tangentbord och mus.

Lenovo känner då att det är ganska lönlöst att bygga en tablet-produkt baserat på inputs som inte finns tillgängliga, vilket jag helt och fullt håller med om.

PC, Hårdvara, Lenovo, Tablet, LePad, Android Via Engadget
37.2° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tors. 21 okt 2010, 17:31
Lenovo väntar också på Android 3.0 Slopar Windows-tablet helt
37.2°
0