33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Microsoft fortsätter att häckla iPad i ny reklam iPad inte bra för att rekrytera baseboll-spelare
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Microsoft fortsätter att häckla iPad i ny reklam

Vi tar ännu en Microsoft-nyhet såhär på förmiddagen. Här har vi deras senaste reklamfilm för Surface och precis som i de andra två så handlar den endast om att förlöjliga iPad och visa på i vilka områden Surface är bättre. Jag vet inte om Microsoft har dålig fantasi eller om det är den enda punkten man hittat, men hittills så har alla reklamfilmer valt att ta upp att iPad inte kan göra två saker samtidigt medan Surface tydligen kan det.

Ni hittar den andra filmen här nedan och via länken så kommer ni till den första av deras reklamfilmer som häcklar iPad.

tuaw.com PC, Hårdvara, microsoft, reklamfilm, surface, ipad Microsoft hånar iPad med SIRI "Less talking, more doing" Här är en ny reklamfilm för Windows 8 där Microsoft har valt att jämföra sitt senaste operativsystem mot en iPad och låter iOS digitala assistent SIRI mer eller mindre underförstått att förklara iPadens tillkortakommande. Reklamfilmen har en tillhörande webbplats där man kan jämföra specifikationer, pris och prestanda mellan en iPad och Windows 8-tabletarna ASUS VivoTab Smart, Dell XPS 10, HP ENVY x2 samt Microsoft Surface RT. Den hittar ni på länken nedan. Tumnagel
48.6°
0
52.1° 0 Gordon Andersson Gordon Andersson
ons. 10 jul 2013, 11:49
Microsoft fortsätter att häckla iPad i ny reklam iPad inte bra för att rekrytera baseboll-spelare
52.1°
0