33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Microsoft ska hålla Windows-event 30 september Väntas släppa "Windows Technical Preview"
Bild till artikel

Nu är det officiellt, Microsoft kommer att släppa en förhandstitt av nästa version av Windows den 30:e september. Företaget kommer att hålla ett "Windows-event" i San Francisco och de har redan börjat skicka ut inbjudan via email. Eventet kommer att fokusera på företag och power users.

Under eventet eller strax efter så väntas Microsoft avslöja ett "Windows Technical Preview" så att utvecklare och företagskunder kan utvärdera de ändringar som komma skall innan en lansering kommer ske någon gång under första halvan av nästa år.

Vi har även sett en del skärmdumpar och videor som läckt ut under den senaste veckan som avslöjat bland annat den kommande startmenyn och virtuella skrivbord. Ytterligare nya funktioner förväntas släppas senare till den Windows Technical Preview som ska lanseras under höstens gång fram tills att operativsystemet är färdigt nästa år.

Det kommer att ske vissa ändringar i det grafiska gränssnittet men de är inte färdiga ännu och kommer alltså inte finnas med i den Preview som nu ska släppas.

theverge.com PC, Övrigt, Microsoft, Windows 9
55.2° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tis. 16 sep 2014, 17:06
Microsoft ska hålla Windows-event 30 september Väntas släppa "Windows Technical Preview"
55.2°
0