44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Microsoft utlovar "robust" stöd för USB 3.0 i Windows 8
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Microsoft utlovar

Microsoft bekräftade under gårdagen att Windows 8 kommer ha stöd för USB 3.0 specifikationen och företaget understryker att det till och med kommer bli ett "robust" stöd.

Detta inkluderar alltså inte bara högre överföringshastigheter utan även bättre batteritid i de enheter som använder Windows 8 tack vare de förbättrade strömhanteringsprotokoll som specifikationen tillåter.

Självklart så kommer det också finnas stöd för slöare USB-enheter och Microsoft säger att de skapat ett helt nytt USB-testverktyg (MUTT, Microsoft USB Test Tool) för att försäkra att allting ska fungera utan problem. Här till höger kan vi se en väldigt kort demo-video som egentligen inte säger så mycket, inte mer än vad vi redan vet.

Själv har jag inte tillgång till någon dator med USB 3.0 i nuläget men sitter ni därhemma med USB 3.0 i era datorer får ni gärna lämna en kommentar om hur det fungerar och till vilket operativsystem. Jag har ett USB-minne som är USB 3.0 och även om jag bara har en USB 2.0-port så går det ruskigt snabbt jämfört med mina USB 2.0-minnen.

winrumors.com PC, Övrigt, Microsoft, Windows 8, USB 3.0
39.8° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tis. 23 aug 2011, 14:56
Microsoft utlovar "robust" stöd för USB 3.0 i Windows 8
39.8°
0