13 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Microsofts Surface släpps samtidigt som Windows 8 Det blir mycket nytt på en och samma dag
Microsofts Surface släpps samtidigt som Windows 8

Förutom att visa upp de nya tangentborden och mössen så avslöjade även Microsoft under gårdagen att företagets nya tablet, Surface, kommer släppas i samband med lanseringen av Windows 8.

När Microsoft först visade upp Surface i juni i år så var de ganska vaga när det gällde lanseringsdatum och nämnde endast att den ska släppas under hösten. Nu känns det dock inte direkt som någon överraskning att Surface lanseras på samma dag som Windows 8, nämligen 26:e oktober.

Det har diskuterats en del om priset från många håll men ingen officiell information finns att tillgå. NordicHardware har också uppmärksammat att webhallen listar priser för kommande versioner av Microsofts Surface. Vi kan se att det blir åtminstone två med Windows RT och två med Windows 8 Pro.

Webhallens priser verkar dock ligga rätt högt och jag tvivlar på att de stämmer ens något sånär. Vi får nog vänta en månad till eller två innan vi kan säga någonting om priset av Surface, om det inte kommer någon läcka innan dess vill säga.

PC, Hårdvara, Microsoft, Surface, Windows 8, Lansering
41.5° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tis. 31 jul 2012, 15:59
Microsofts Surface släpps samtidigt som Windows 8 Det blir mycket nytt på en och samma dag
41.5°
0