6 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nexus 9 får eget tangentbord Har en något annorlunda design
Nexus 9 får eget tangentbord

Nyligen har det kommit rykten om en ny Nexus-tablet baserad på Tegra K1-processorn och dess existens har bekräftats av Nvidia genom en rättslig process som involverar en sådan enhet. Nu kommer det mer information som säger att den nya paddan kan släppas med ett eget tangentbord då bilder postats av taiwanesiska National Communications Commission.

Tangentbordet verkar vara liknande det som Microsoft tagit fram för Surface kallat Type Cover men layouten är lite annorlunda. Det finns ingen plats för en musplatta eller handledsstöd utan tangenterna går ända ut i kanten. Det finns sedan en stor tom yta ovanför tangenterna som inte ser ut att ha någon speciell funktion.

Linjalen som finns med på bilderna avslöjar att det antagligen rör sig om en tablet med 9" skärm och det ser inte ut som att det kommer finnas någon fysisk kontakt som kopplar in tangentbordet till paddan. Uppkoppling kommer antagligen att ske via blåtand, något vi sett i andra modeller tidigare.

Att släppa tablets med tillhörande tangentbord verkar ha blivit en trend de senaste åren så det är inte så förvånande att Nexus 9 också får en egen variant.

PC, Hårdvara, Nvidia, Nexus 9, Tangentbord
Google Nexus 9 på gång? Här är lite läckta benchmarksiffror Nu kommer lite nya rykten kring vad som sägs vara en kommande tablet i Google Nexus-serien. Talbeten sägs få namnet Google Nexus 9 vilket förstås anspelar på skärmstorleken som sägs bli 8,9 tum. Tillverkaren ryktas bli HTC och enligt nyligen läckta benchmarktester från AnTuTu så kommer plattan att ha en Nvidia Tegra K1-processor och en skärmupplösning på 2 560 x 1 440 pixlar. Tydligen så fick den även ett slutbetyg på 45 923 vilket är riktigt bra så om allt stämmer kommer den att vara ett litet kraftpaket. Nu är det bara att vänta och se när Google presenterar den. Tumnagel
51.1°
0
38.8° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
ons. 17 sep 2014, 10:14
Nexus 9 får eget tangentbord Har en något annorlunda design
38.8°
0