8 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nvidia ger äntligen stöd för 3D Vision Surround Drivrutinerna är dock fortfarande i beta-stadie
Nvidia ger äntligen stöd för 3D Vision Surround

Nvidia har varit tidiga med stöd för 3D till olika produkter och i början av året pratade företaget också om stöd för 3D Vision Surround och hoppades lansera det i och med drivrutinsuppdateringen tidigare i maj. Nvidia hann dock inte bli klara tills dess men nu har stöd för 3D Vision Surround lanserats i en beta-drivrutin.

Med 3D Vision Surround kan du koppla in 3 skärmar till ditt GeForce grafikkort. Det krävs ju dock att skärmarna har stöd för 3D Vision, eller detsamma om du använder en projektor. Dessutom måste skärmarna vara av samma märke och exakt samma modell för att det ska fungera på grund av synkroniseringen med alla tre skärmarna.

För att få det hela att fungera smärtfritt prestandamässigt rekommenderar Nvidia att använda två grafikkort, med start från GTX 260 och uppåt. En annan anledning att det krävs två kort är att man bara kan koppla in maximalt två skärmar till ett grafikkort. Det gör alltså att du då även kräver ett moderkort som klarar av SLI. Du måste även köra Windows 7 då det inte finns stöd för något annat operativsystem i nuläget.

Allt detta kan givetvis komma att ändras då det bara är beta-stadie på drivrutinerna. Vill du dock testa finns de att ladda ner via länken nedan.

PC, Hårdvara, Nvidia, 3D Vision Surround Via The Tech Report
37.2° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
ons. 30 jun 2010, 17:15
Nvidia ger äntligen stöd för 3D Vision Surround Drivrutinerna är dock fortfarande i beta-stadie
37.2°
0