41 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Scythe lägger inte ner någon verksamhet Webbsidan hos Scythe USA gav felaktig information
Scythe lägger inte ner någon verksamhet

I fredags skrev jag om att Scythe USA skulle lägga ner sin verksamhet efter att de själva postat information på sin egen webbsida om detta. Nu har de själva dock kommit med en rättelse och säger att det i själva verket handlar om en omstrukturering av verksamheten.

Informationen som dök upp under förra veckan ledde till en del förvirring och skapade en del panik då vissa trodde att Scythe skulle lägga ner helt och hållet. Men eftersom det endast fanns information på Scythe USAs webbsida så kändes det ganska långsökt då alla andra webbsidor runtom i världen fortfarande var igång.

Nu står det också klart att Scythe även kommer fortsätta att sälja produkter på den amerikanska marknaden och enligt Scythe EU så ska verksamheten omstruktureras och företaget byter antagligen också distributör i USA. Det skulle också förklara det lite konstiga meddelandet som fanns på Scythe USAs hemsida där de tackade för de år de haft verksamheten igång.

Under tiden kommer kontoret i Taiwan sköta den amerikanska marknaden tills en ny distributör kan dra igång och alla andra marknader fortsätter som normalt.

PC, Övrigt, Scythe, USA
37.6° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
mån. 3 dec 2012, 08:16
Scythe lägger inte ner någon verksamhet Webbsidan hos Scythe USA gav felaktig information
37.6°
0