6 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Super Talent släpper supersnabbt PCIe SSD-kort RAIDDrive har en kapacitet av 2 TB
Super Talent släpper supersnabbt PCIe SSD-kort

Sent under förra veckan såg vi ett nytt PCIe SSD-kort som enbart släpptes på den japanska marknaden från Photofast. Här kommer ännu ett PCIe SSD-kort men den här gången för hela världen och det är Super Talent som släpper det.

Den här konkurrenten till ioDrive och Z Drive från Fusion-io respektive OCZ, slår de båda i både storlek och hastighet. Den kommer dessutom i tre olika optimerade modeller, en för företagsservrar (ES), en för arbetsstationer (WS) och en för datorspelare (GS).

Super Talents RAIDDrive kommer med en kapacitet av hela 2 TB, vilken kan vara baserad på antingen MLC eller SLC NAND-flash minne. Hastigheterna är helt enorma och ligger på 1,2 GB/s och 1,3 GB/s för sekventiella läs- respektive skrivoperationer. Kortet ansluts via PCI Express 2.0 x8-gränssnittet i din dator och du kan konfigurera det med en intern RAID5-uppsättning för extra säkerhet.

Super Talent säger att de skeppar sina produkter nu men nämner tyvärr dock ingenting om pris. Det borde dock inte dröja länge förrän det dyker upp.

PC, Hårdvara, Super Talent, SSD, RAIDDrive Via The Tech Report
37.1° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tors. 2 apr 2009, 09:04
Super Talent släpper supersnabbt PCIe SSD-kort RAIDDrive har en kapacitet av 2 TB
37.1°
0
RSS 1 kommentar till artikeln
Bert Karlssons Semla
Bara i Japan än så länge?
Synd... :\
av Bert Karlssons Semla, söndag 05 april 2009 kl 16:57
Kommentera artikeln