41 i dag 37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Toshiba Satellite modifieras för att användas i trånga utrymmen Ben Heck är framme igen
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Toshiba Satellite modifieras för att användas i trånga utrymmen

Tänk om man ändå vore lika skilled som hackaren och DIY gurun Benjamin J. Heckendorn. Nu har Ben Heck varit i farten igen och byggt om en bärbar dator så att den ska vara lättare att använda i trånga utrymmen som till exempel i flygplanssitsen.

Ben Heck har modifierat en Toshiba Satellite och den liknar nu mer en utav HPs lite mer speciella och väldigt stora "bärbara" datorer, med en skärm som hänger "löst" ovanför själva datorn och tangentbordet.

Skapelsen kallas för Couch Section Laptop och gångjärnen till skärmen har alltså bytts ut mot armar tillverkade i aluminium som håller den uppe och gör även att man kan flippa på den. Den säkras sedan med tumskruvar när man väl ställt in det läge man tycker är bekvämt och användbart. Modifikationen hindrar dock inte att använda skärmen precis som på en vanlig bärbar dator. ("Look, now it's a normal laptop")

Det här är i nuläget en prototyp för konceptet säger Ben Heck och kräver lite mer jobb innan slutresultatet är färdigt, vilket också märks på den väldigt synliga skärmsladden som antagligen borde få lite mer skydd än att hänga fritt i luften.

PC, Hårdvara, Ben Heck, Bärbara dator, Toshiba Satellite, DIY
37.5° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
mån. 8 nov 2010, 08:32
Toshiba Satellite modifieras för att användas i trånga utrymmen Ben Heck är framme igen
37.5°
0