15 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

UnitedKeys keyboard kommer med OLED
Utmanare till Art Lebedev?

UnitedKeys keyboard kommer med OLED

UnitedKeys har kommit med en "billigare" lösning på Art Lebedevs tangentbord med OLED-tangenter där du själv kan välja att visa olika symboler på knapparna. Det nya tangentbordet har redan börjat skickas ut och kommer med 9 stycken OLED-tangenter.

Tangentbordet ska kosta 260 dollar, vilket kan jämföras med Art Lebedevs pris av deras Optimus Maximus som i nuläget ligger på 1578 dollar. Du får ju då förstås inte lika många knappar med UnitedKeys tangentbord. De 9 OLED-knapparna ser dock ut att vara utöver de som kommer med ett vanligt tangentbord. Användarna kan själva ladda upp ikoner med en upplösning av 64x64 pixlar för att visa som bilder på knapparna.

Man ska även kunna lägga in olika undermenyer som funktioner, vilket betyder att en knapp kan ha till exempel Googles symbol och när man trycker på den ändrar andra knappar ikon och funktion som har till exempel med Gmail att göra.

För den som inte behöver ett helt tangentbord utan bara vill ha OLED-funktionsknapparna säljer företaget också en funktionspad för 200 dollar.

PC, Hårdvara, United Keyboard Via The Tech Report
37.0° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
sön. 14 dec 2008, 08:14
37.0°
0

UnitedKeys keyboard kommer med OLED

Utmanare till Art Lebedev?

RSS 9 kommentarer till artikeln
BeardedFinn
Hmmm...undrar om någon faktiskt fått sitt tangentbord levererat? Företaget har grundats av Valdi Ivancic enligt www.medisonscam.info och de flesta känner ju till exakt hur många laptops Valdis Medison har levererat hittills...
av BeardedFinn, söndag 14 december 2008 kl 08:34
GeneralSchnabelkäse
Ännu en bluffprodukt. Den första bilden på deras OLED-tangentbord var en photoshoppad bild på ett Microsoft-tangentbord, och det var flera år sedan. Jag tycker att den här artikeln skall raderas, för det gagnar ingen att hjälpa till att sprida Valdi Ivancics misinformation.
av GeneralSchnabelkäse, söndag 14 december 2008 kl 11:01
erikd
Tråkigt om ni har rätt..

Men seriöst, hur svårt skall det vara att producera tangentbord liknande Art Lebedevs? Släng in lcd-displayer eller what ever om det kan göra det billigare.
av erikd, söndag 14 december 2008 kl 13:07
GeneralSchnabelkäse
Alltså, vi gissar inte. Det är ett faktum. Produkten är bluff och båg, och har så varit i flera års tid vid det här laget. Feber borde inte bidra till att sprida detta falsarium.
av GeneralSchnabelkäse, söndag 14 december 2008 kl 16:07
phille
urk..
av phille, söndag 14 december 2008 kl 18:37
J_K
www.engadget.com
av J_K, söndag 14 december 2008 kl 22:10
GeneralSchnabelkäse
Ja, det fanns även en bärbar Medisondator som skickades runt till alla skeptiska journalister i början. Men det kom aldrig några Medisondatorer.
av GeneralSchnabelkäse, måndag 15 december 2008 kl 10:21
alxalx
GenerealShnabelKäse: sitter du inspärrad på ett psykhem med bilder på Valdi Ivancics över allt på väggarna som du ritar dit blod och snaror på?
av alxalx, måndag 15 december 2008 kl 11:35
GeneralSchnabelkäse
Jag ägnar så lite tankeverksamhet som möjligt åt honom. Det luktar troll här, för övrigt.
av GeneralSchnabelkäse, måndag 15 december 2008 kl 21:50
Kommentera artikeln