44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Western Digitals hybriddiskar dyker nog inte upp förrän 2014 Har fortfarande en del tester att gå igenom
Western Digitals hybriddiskar dyker nog inte upp förrän 2014

Western Digital visade nyligen upp något de kallade för SSHDs, företagets egen version av hybriddiskar, under CES-mässan. Även om enheterna verkar klara så kommer de antagligen inte dyka upp i bärbara datorer i år utan får vänta tills 2014. Nyheten avslöjades under en konferens nyligen med finansiella analytiker.

Innan nya datorkomponenter introduceras på marknaden måste de gå igenom tester och de måste vara 100 procent redo. Det ser dock ut som WDs SSHDs inte kommer bli klara förrän mitten på året och då kommer de flesta datortillverkare redan ha fastställt specifikationerna för datorer som ska släppas under andra halvan av året. Även om WD kommer påbörja produktion av SSHDs i år så kommer de alltså inte hamna i så många datorer under året.

Tillskillnad från hybriddiskar som finns på marknaden så använder WDs SSHDs MLC NAND-flash minne. Diskarna arbetar också i samband med operativsystemet för att kunna leverera högre prestanda än andra hybriddiskar medan det också minskar slitaget på NAND-flash minnet.

Tillverkare som visat intresse för Western Digitals SSHD är Acer och Asus.

xbitlabs.com PC, Övrigt, Western Digital, Hybriddisk, SSHD
36.1° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
fre. 25 jan 2013, 12:15
Western Digitals hybriddiskar dyker nog inte upp förrän 2014 Har fortfarande en del tester att gå igenom
36.1°
0