41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Windows 8 kan komma i januari 2013 Fortfarande bara spekulationer
Windows 8 kan komma i januari 2013

Möjliga lanseringsdatum för Windows 8 har dykt upp ända sedan Wndows 7 lanserades i oktober för två år sedan. Microsoft har aldrig bekräftat eller förnekat något av ryktena som kommit ut och det senaste ryktet pekar på en lansering tidigt under 2013.

Wzor.net, en välkänd webbsida som specialiserar sig på att läcka ut tidiga versioner av mjukvara från Microsoft, har nu rapporterat att Microsoft snart är klara med milestone 2 i Windows 8-utvecklingen. Milestone 3-fasen väntas påbörjas någon gång under mars månad i år och efter att den är klar så kommer företaget att släppa två publika betor, Beta-1 och Beta-2, för att sedan gå över till en release candidate, eller RC.

Den slutgiltiga versionen kommer att färdigställas någon gång under slutet av 2012 och det rapporteras i samma veva att den ska lanseras tidigt under 2013. Datumet som nu florerar är 7:e januari. I oktober förra året så skrev den holländska undersidan till Microsoft att företaget nu arbetar med Windows 8 men att det inte kommer lanseras än på två år. Under 2009 så kom det också rykten om att Windows 8 skulle lanseras under 2012 så spekulationerna är verkligen i full gång.

En av nyckelfunktionerna i Windows 8 sägs vara mycket snabbare boot-tider, kanske i likhet med vissa instant-on OS vi sett tidigare. Utöver detta så planerar Microsoft att göra så att systemet svarar snabbare och optimera prestandan för diverse operationer. Vi kommer också hitta stöd för USB 3.0 och blåtand 3.0.

PC, Mjukvara, Microsoft, Windows 8
38.0° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
fre. 4 feb 2011, 16:31
Windows 8 kan komma i januari 2013 Fortfarande bara spekulationer
38.0°
0