13 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Läckt Bilder på Samsungs kommande Gear VR Ser fin ut
Bilder på Samsungs kommande Gear VR

Gear VR är Samsungs första virtual reality headset och kommer troligtvis att konkurrera med Sonys Project Morpheus, nu har det läckt lite bilder av Gear VR som är i produktion. Headsetet sägs bära en OLED-skärm som är kompatibelt med en Galaxy smarttelefon.

Gear VR utvecklas i samarbete med Oculus VR som är utvecklarna bakom Oculus Rift. Det har sagts att grunden för samarbetet är ett utbyte mellan dessa två företag, Oculus vill lägga vantarna på Samsungs OLED-skärmar, och Samsung vill ha tillgång till Oculus mjukvara.

Det ryktas om att Samsung kommer att visa upp Gear VR jämte Galaxy Note 4 under IFA-mässan i år. Feber kommer att vara på plats under IFA så vi håller er uppdaterade.

Pryl, Mojänger, gear vr, samsung, galaxy note 4, oculus, IFA

Läckt bild på Gear VR
Samsungs "virtuell verklighetsglasögon"

Den senaste månaden har det dykt upp en hel del rykten om att Samsung håller på att utveckla virtuell verklighetsglasögon. I går läckte Samsung-läckarna borta på SamMobile en bild på vad som påstås vara just dessa glasögon. Enligt läckan så heter de Gear VR och är mer en Google Cardboard-liknande grej än ett par riktiga virtuell verklighetsglasögon. De är nämligen mer eller minde en behållare av plast som man kan spänna på huvudet och sedan fästa sin mobiltelefon i. Läckan påstår även att Gear VR kommer offentliggöras senare i år under IFA-mässan i samband med avtäckandet av Galaxy Note 4. Tumnagel
35.8°
0

Bilder på Samsungs virtuell verklighets-app
För Gear VR

Som bekant så har det i år surrats en del om Samsungs kommande virtuell verklighet-glasögon Gear VR. I dessa glasögon kan man montera sin kompatibla Galaxy-enhet för att uppleva lite virtuell verklighet. Bilder på dessa glasögon läckte för några veckor sedan men nu har även Samsungs egna app för dessa glasögon letat sig ut på nätet via en läcka. Det är folket från Sammobile som fått tag på men inte helt oväntat kan man inte göra så mycket med den då dessa glasögon inte finns ute på marknaden ännu. Samsung själva har fortfarande inte officiellt offentliggjort Gear VR men man förväntas göra detta i samband med IFA-mässan. Tumnagel
35.8°
0
41.8° 0 Fenjima Manrique Fenjima Manrique
lör. 23 aug 2014, 11:26
Läckt Bilder på Samsungs kommande Gear VR Ser fin ut
41.8°
0