11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bygg din egna ljussabel Helgpyssel
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Bygg din egna ljussabel

Har du inget speciellt att göra i helgen (och ett gäng månader framöver) kan du försöka att snickra ihop en egen ljussabel. Det är precis vad Bradley W. Lewis har gjort och han har dokumenterat hur han har gått tillväga på sin hemsida.

Ingen helt enkel uppgift men han vet vad han pysslar med. Bradley jobbar på dagarna som senior visual effects artist åt spelet Star Wars: The Old Republic och är ett hängivet Star Wars-fan. Hans hobby är att bygga olika ljussablar från filmerna och i dagsläget har han släppt flera olika versioner.

Sabeln ni ser i filmen är en kopia på den som Luke har i Jedins återkomst. Den byggdes på strax under två månader, en tid mycket snabbare än normalt för att hinna bli klar innan julafton.

På hemsidan som är länkad har han dokumenterat processen och lagt upp mängder med bilder under byggets gång och en del filmer. Han tar emot beställningar men är just nu fullbokad, men är du sugen går det ju alltid att maila honom och fråga om pris och när han kommer att ha tid att bygga fler mäktiga ljussablar.

Ett klipp till efter hoppet.

Pryl, Mojänger, ambitiöst, Lightsaber, bygge, coolt, ljussabel, Star Wars Via The Next Web

Läs mer
39.5° 0 Bobby Green Bobby Green
fre. 14 jan 2011, 13:35
Bygg din egna ljussabel Helgpyssel
39.5°
0