41 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
CoolCop Svalkar poliser
CoolCop

CoolCop är en dammsugarliknande slang vars ena ände är tänkt att anslutas till bilens luftkonditionering och den andra kopplas till polisens skottsäkra väst. Jag har personligen aldrig använt skyddsväst så jag har inte en aning om hur varmt det kan bli men jag misstänker att det kan bli förhållandevis svettigt en varm sommardag.

Här till höger kan ni kolla in en video på det hela och skulle du därefter bli sugen på en egen CoolCop så kostar de 50 dollar styck.

Pryl, Mojänger, coolcop, fläkt, fordon, mysko Via CrunchGear
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till CoolCop
37.1° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 5 maj 2009, 17:58
CoolCop Svalkar poliser
37.1°
0
RSS 3 kommentarer till artikeln
FireWaia
De västar man fick ha i lumpen hettade på ordentligt varma sommardagar. Och det är ändå bara splittervästar utan tunga kevlar-plåtar. Kan nog vara väldigt skönt att ventilera lite under en sån.
av FireWaia, tisdag 05 maj 2009 kl 18:55
Boström
Något liknande var på G för ett par år sen, då ett bärbart system för den amerikanska militären. Har tyvärr ej källa, men minns att problemet var att vikten blev alldeles för hög, runt 20 kg.
av Boström, onsdag 06 maj 2009 kl 13:33
Akzidenz
Jag hade skottsäker väst under utlandstjänsten och splitterväst i lumpen. Den skottsäkra västen är tung som as men inte lika varm som splittervästen eftersom man har den utanför uniformen. Fast snuten har väl sina under skjortan (förutom piketen då) och då kan jag tänka mig att det blir svettigt.
av Akzidenz, fredag 08 maj 2009 kl 20:05
Kommentera artikeln