9 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Digital fotoram från Sony Med inbyggd RSS-läsare
Digital fotoram från Sony

Sony har visat upp VAIO CP1 Wi-Fi som är en fotoram som kan koppla upp sig trådlöst via WiFi till fotoalbum på nätet eller en annan dators bildarkiv.

Pressreleasen säger dock att det enbart handlar om fototjänsten Picasa eller en VAIO-dator. Jag antar dock att man borde kunna koppla upp sig till andra datorer med. Annars får man väl säga att Sony har byggt in sig lite väl mycket. Inte helt ovanligt när det gäller dem i och för sig...

Fotoramens skärm är på sju tum med upplösningen 800x480 och har 128MB inbyggt minne. Vill man inte streama bilder så går det även att ladda upp bilder via SD- eller MemoryStick-minneskort. Som grädde på moset går det även att läsa RSS-flöden via vilka man kan hämta in nyheter, väder, börsinformation och annat. Väckarklocka finns också.

300 dollar vill Sony ha för en VAIO CP1 Wi-Fi när den släpps i mitten av oktober.

Pryl, Övrigt, sony, fotoramar, cedia
37.1° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tors. 4 sep 2008, 11:40
Digital fotoram från Sony Med inbyggd RSS-läsare
37.1°
0
RSS 3 kommentarer till artikeln
ReQuaker
Förstår verkligen inte meningen med fotoramar, men å andra sidan är jag inte direkt frälst i kort rent allmänt heller så..
av ReQuaker, torsdag 04 september 2008 kl 11:51
Wille Wilhelmsson
Jag kan tänka mig en fotoram som mest står och håller mig uppdaterat på de RSS-flödena jag läser och mellan det visa lite sköna foton från mig själv eller mina vänner. Men de är ju lite omotiverat dyra kan man tycka. Får ju en netbook för typ samma pris...
av Wille Wilhelmsson, torsdag 04 september 2008 kl 12:08
EnDumEn
Ja, man kan ju lika gärna köpa en netbook som du sätter skärmsläckare på...Sen kan du även göra ANDRA saker på den oxå!
av EnDumEn, torsdag 04 september 2008 kl 14:39
Kommentera artikeln