44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
FotoKite Phi är en drönare med snöre Bästa selfiedrönaren?
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till FotoKite Phi är en drönare med snöre

Drönare som följer efter en börjar dyka upp på marknaden just nu. Bland annat så släppte DJI nyligen Phantom 3 Standard som har en sådan funktion och i årsskiftet kommer drönaren Lilly lansera som har en sådan funktion. FotoKite Phi har en liknande funktion, men till skillnad från Phantom och Lily så använder Phi en snäppet med grundläggande metod.

Drönaren använder nämligen ett snöre som är kopplad till en enhet som du har på handleden och du kan vrida handleden för att få drönaren att byta riktning och genom att dra i snöret på olika sätt kan du få Phi att höjas eller sänkas. På så vis är FotoKite Phi mer en hållare för din GoPro-kamera än en drönare då du inte kan styra den med någon kontroll.

Känner du dig sugen på en FotoKite Phi får du hoppa över till drönarens Indiegogo-sida där du kan förboka ett exemplar för mellan 250 och 350 dollar. Tillverkarna behöver ha 300 000 dollar för att projektet ska bli verklighet och insamlingen kommer hålla på i en månad.

Nedan kan ni se ytterligare en video där FotoKite Phi testas.

thenextweb.com Pryl, Drönare, fotokite, phi, gopro, DJI släpper ny variant av Phantom 3 Phantom 3 Standard DJI gör det lite svårare för dig när det kommer till din framtida inhandling av en quadkopter genom att lansera Phantom 3 Standard. Den flygande kameran har fått uppgraderade motorer som gör att du kan flyga med den upp till 25 minuter på ett batteri. Utöver det så kan du filma med 2,7K-upplösning med 30 bilder per sekund eller ta bilder med 12 megapixlars upplösning och spara bilderna i antingen jpeg eller RAW. Och givetvis har Standard samma Gimbal-lösning som DJI:s andra drönare och drönaren har samma kontroll som Phantom 3-enheterna, vilket betyder att du kan flyga och kontrollera kameran direkt på handkontrollen. Något som är väldigt lockande är Phantom 3 Standards nya funktioner som Follow Me samt Point of Interest. Follow Me gör att drönaren följer efter och håller kameran riktad mot dig när du springer, cyklar eller gör någonting annat häftigt. Med Point of Interest kan du klicka på en punkt på kartan och sedan kommer quadkoptern åka i en cirkel runt punkten och filma dig. DJI Phantom 3 Standard finns tillgänglig nu via DJI:s sajt och kostar 919 euro. Tumnagel
44.9°
0
Lily är actionsportarens bästa kompis Flygande kamera som följer dig Vid en första titt på Lily så ser det ut som att det är en helt vanlig drönare. Men så är det inte. Lily är en väldigt smart kameradrönare som kan följa dig medan du utför diverse actionspäckade äventyr. Det enda du behöver göra är att fästa trackerenheten någonstans på dig och sedan kasta upp Lily i luften. Drönaren aktiveras då och börjar följa efter dig. Flygtiden med en Lily är 20 minuter och kameran kan filma dig med full hd-upplösning med 60 bilder per sekund. Det går också att filma med 120 fps med 720p-upplösning. Lily är för tillfället i prototypstadie, men går nu att förboka på hemsidan. Förbokar du kan du få en för 499 dollar och release kommer att ske i februari nästa år. Vill du hellre vänta tills dess så kommer den kosta 999 dollar. Tumnagel
34.1°
0
34.3° 0 André Stray André Stray
tis. 18 aug 2015, 22:30
FotoKite Phi är en drönare med snöre Bästa selfiedrönaren?
34.3°
0