19 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Gibson Memory Cable spelar in vad du spelar För den som alltid glömmer bort sina coola riff
Gibson Memory Cable spelar in vad du spelar

Gibson har nyligen släppt en ny liten pryl som är riktigt cool och den prylen heter Memory Cable. Det är en gitarrsladd (som förstås går att använda till andra saker som använder sig av 6,3mm teleplugg) med inbyggd inspelningsenhet på. Inspelningsenheten är framtagen av Tascam och sitter på ena sidan av den 5 meter långa sladden.

Du kopplar in sladden precis som vanligt men har då möjligheten att när som klicka på en knapp på inspelningsenheten för att spela in vad du spelar. Tanken är förstås att man aldrig mer ska kunna glömma en inspelningsmackapär utan alltid ha tillgång till snabb inspelning om man kommer på ett riff eller liknande.

Vad den kommer att kosta är oklart men ryktet säger att den kommer att kosta 100 dollar och släppas i butik den 15 maj. Dock så pratar man då om USA så frågan är när den dyker upp i Sverige för jag kan verkligen tänka mig att ha en sådan sladd hemma vid min spontangitarr (det vill säga den gitarr som står så bra till att den spontant åker upp för att leka lite med ibland).

Pryl, Mojänger, gibson, memory cable, gitarr, musik
50.0° 0 Gordon Andersson Gordon Andersson
ons. 30 apr 2014, 11:46
Gibson Memory Cable spelar in vad du spelar För den som alltid glömmer bort sina coola riff
50.0°
0