6 i dag 37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
HTC skjuter på Grip-lanseringen igen För andra gången
HTC skjuter på Grip-lanseringen igen

HTC visade upp fitnessbandet Grip under MWC tidigare i år. Företaget har jobbat tillsammans med Under Armour under utvecklingen av Grip och det ska gå att synka bandet med Under Armour-tjänsten UA Record.

Det verkar dock som att det går lite sådär för utvecklingen av bandet. När HTC visade upp Grip under mobilmässan i mars så berättade företaget att en release skulle ske någon gång under sommaren. Sommaren kom och gick och HTC meddelade att man har varit tvungen att skjuta på release till senare under 2015. Nu verkar det som att vi inte kommer få lägga vantarna på Grip över huvud taget i år och HTC siktar på ett nytt releasedatum i början av 2016.

Nedan kan ni se när The Verge klämmer på bandet.

Pryl, Bärbarheter, htc, grip, aktivitetsband
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till HTC skjuter på Grip-lanseringen igen
HTC släpper fitnessarmbandet Grip Fungerar för både iOS och Android Det verkar inte finnas någon hejd på hur många smarta armband som marknaden kan fyllas med och Grip är HTCx27s bidrag. Det är framtaget tillsammans med fitnessmärket Under Armour och man synkar med deras tjänst UA Record. Grip har inbyggd GPS och en PMOLED-display på 1.8 tum som är kurvad. Batteriet är på 100 mAh och ska räcka i 2,5 dagar på en laddning. Slår man igång GPS:en har man fem timmar på sig innan batteriet tar slut. Vill man koppla in en pulsmätare går det bra, bland annat fungerar Under Armour A39. Som ni ser i videon under så är Grip en väldigt hård historia. Tumnagel
41.3°
0
38.0° 0 André Stray André Stray
mån. 26 okt 2015, 10:00
HTC skjuter på Grip-lanseringen igen För andra gången
38.0°
0