44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
LG presenterar trådlösa hörlurar med Google Assistant-knapp Genväg till Googles smarta assistent
LG presenterar trådlösa hörlurar med Google Assistant-knapp
Foto: LG

LG har presenterat de båda trådlösa hörlurs-modellerna Tone Platinum SE samt Tone Ultra SE vilka är tänkta att hängas runt användarens nacke och bäras som ett slags halsband.

Det mest intressanta med hörlurarna är antagligen att LG byggt in en dedikerad knapp för Googles smarta assistent Google Assistant så att man kan aktivera assistenten utan att behöva säga "Hej Google". LG tänker sig framför allt det här skulle kunna vara användbart om man använder hörlurarna tillsammans med Googles översättningstjänst Google Translare.

Tone Platinum SE är ett par traditionella hörlurar medan Tone Ultra SE även är försedd med en extern monohögtalare om man skulle vilja använda hörlurarna utan att stoppa in dem i örat.

LG har tagit hifi-företaget JBL/Harman Kardon till hjälp för att utveckla sina båda Tone-hörlurar. Vad de kommer att kosta är än så länge okänt men det kommer vi antagligen få reda på i slutet av den här månaden då IFA-mässan drar igång nere i Berlin och hörlurarna kommer att få sin officiella presentation.

lgnewsroom.com Pryl, Hörlurar, lg, trådlösa hörlurar, google assistant Via theverge.com
36.0° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 21 aug 2018, 18:15
LG presenterar trådlösa hörlurar med Google Assistant-knapp Genväg till Googles smarta assistent
36.0°
0