44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Logga din tid med Tiller När du vill ha stenkoll på vad du pysslar med framför datorn
Logga din tid med Tiller

Från det australiensiska designföretaget Joan kommer den här lilla mojängen som kallas för Tiller och är tänkt att användas för att logga hur du använder din tid framför datorn.

Tanken är att man ska koppla in Tiller till sin dator och varje gång man påbörjar en ny uppgift vid datorn så klickar man en gång på Tiller. Då drar en timer igång som räknar upp tid ända tills det man klickar nästa gång på Tiller och timern avslutas. Därefter kan man få upp ett gränssnitt på datorn där man kan tilldela den förlupna tiden till uppgifter som till exempel "hantera epost", "programmera", "facebooka" eller någon annan lämplig uppgift.

Tiller är primärt framtagen till de som känner att de kanske behöver registrera sin tid framför datorn lite noggrannare. Man nämner till exempel frilansare som arbetar med flera olika kunder varje dag och behöver kunna debitera respektive kund för denna tid.

Tiller försöker dra in finansiering på crowdfunding-tjänsten Kickstarter just nu och lyckas man med det så hoppas man kunna börja sälja den för cirka 130 dollar nästa vår.

kickstarter.com Pryl, Mojänger, tiller, logga, tid, klockor, crowdfunding, kickstarter Via theverge.com
32.5° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 19 sep 2017, 18:15
Logga din tid med Tiller När du vill ha stenkoll på vad du pysslar med framför datorn
32.5°
0