44 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Minecraft har ett eget smart armband Gameband placerar dina världar på armen
Minecraft har ett eget smart armband

Det finns många typer av smarta armband på marknaden, men ett av de mer udda är helt klart Minecraft Gameband. Det är ett smart armband som är dedikerat till spelet och som ska låta spelare plocka med sig sina Minecraftvärldar och inställningar vart de än befinner sig. Så här beskriver Feargal Mac Conuladh, VD på Now Computing, produkten:

“Hela idén med Gameband kom från spelarna: baserat på tidiga prototyper vi testade, så fick vi användare som efterfrågade sätt att enkelt ta Minecraft-upplevelsen med sig. Folk rör sig mycket mellan olika platser och Minecraft-spelare investerar en massa tid i sitt intresse. Gameband + Minecraft låter dem enkelt plugga in och komma åt hela Minecraft-upplevelsen, oavsett var de befinner sig”.

Förutom möjligheten att bära med sig sina världar på armen erbjuder armbandet en programmerbar LED som fungerar som klocka och kalender. Det går också att skapa egna pixlade animationer till armbandet som för övrigt är vattentåligt. För att använda innehållet som är lagrat i armbandet pluggas det helt enkelt in i en dator via USB och det ska inte krävas någon installation på den nya datorn. Det är bara att köra direkt från bandet.

Priset för det smarta bandet är 999 kronor och bli inte förvånade om det dyker upp på önskelistorna från en hel del ungar framöver.

gameband.com Pryl, Pryl, Minecraft, gameband, smart armband, now computing
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Minecraft har ett eget smart armband
36.0° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
tors. 3 sep 2015, 17:00
Minecraft har ett eget smart armband Gameband placerar dina världar på armen
36.0°
0