41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Mugg som visar hur varmt innehållet är För den perfekta dryckesupplevelsen

När det är dags för kafferast så hamnar jag alltid i en lite jobbig situation , jag klarar nämligen inte av att dricka på tok för varmt kaffe så alla andra hinner dricka upp innan jag tycker kaffet är i bra temperatur. Detta medför dock även extra problem då jag är aningen glömsk. Jag hämtar nämligen en kopp kaffe till skrivbordet då och då men sedan så måste jag låta den stå där ett bra tag innan det är dags att dricka. Ofta händer det då att jag glömmer bort koppen och vips är den istället iskall.

Det första problemet får jag nog alltid leva med men det senare kanske detta nya kickstarterprojekt kan fixa. Här har vi SmartMug som kort och gott är en mugg med små dioder som berättar hur varm drycken där i är. Kanske är det inte den snyggaste muggen i världshistorien men för de som verkligen vill dricka sitt kaffe eller te i rätt temperatur så kan det nog vara något.

Muggen kräver inte heller några batterier utan den omvandlar istället värmen till tillräckligt med el för att driva det hela. Om du vill stötta projektet och köpa en egen mugg så kostar de just nu 25 pund plus 6 pund i frakt vilket blir cirka 320 kronor.

Pryl, Mojänger, mugg, kickstarter, onödigt, kaffe
44.1° 0 Gordon Andersson Gordon Andersson
tis. 15 okt 2013, 12:19
Mugg som visar hur varmt innehållet är För den perfekta dryckesupplevelsen
44.1°
0