44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nu kan du köpa en radiostyrd drake Som sprutar eld!
Nu kan du köpa en radiostyrd drake

Här är den radiostyrda draken "Mythical Beast" som vi skrev om för första gången om för två år sedan (se inlänkad artikel nedan). Då fanns den bara i ett exemplar som inte var till salu men tydligen var intresset så stort att man nu har börjat serieproducera och sälja den.

Draken kan ta sig fram både på mark och i luften där den under tio minuter kan flyga med en hastighet på lite mer än 110 kilometer i timman. Förutom det är draken försedd med en propandriven eldkastare som kan spruta en meter långa lågor från drakens mun. Det kan man dock bara göra när draken befinner sig på marken då man av säkerhetsskäl har inaktiverat eldkastaren när draken befinner sig i luften (synd).

Det här känns lite som den ultimata leksaken men tyvärr blir det nog bara barn med rika föräldrar som får leka med den då drakarna kostar 60.000 dollar styck.

hammacher.com Pryl, Mojänger, drake, radiostyrt, eldsprutare, eldkastare, dyrt Via Gizmodo
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Nu kan du köpa en radiostyrd drake
Radiostyrd flygande drake som kan spruta eld Daenerys Targaryen approves Här är ett väldigt ambitiöst hemmabygge där en snubbe har byggt om ett radiostyrt flygplan till en flygande drake som även har fått en eldkastare installerad så att den har möjlighet att spruta eld. Draken har ett vingspann på 2,75 meter och ska kunna uppnå en topphastighet på 160 kilometer i timmen. Eldkastaren drivs av propan vilket tänds upp med hjälp av en elpisto på 50 000 volt. Draken är döpt till "Mythical Beast" och tog cirka ett år att bygga. Runt 8 000 dollar har konstruktören lagt ned på det hela. Här ovan kan ni kolla in en intervju med konstruktören samt lite bilder på när den flyger. Tumnagel
39.3°
0
46.3° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 21 mar 2014, 18:13
Nu kan du köpa en radiostyrd drake Som sprutar eld!
46.3°
0