35 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Plate roulette bestämmer vem som ska betala pizzan Annorlunda version av klassisk rysk roulette
Plate roulette bestämmer vem som ska betala pizzan

Förra veckan skrev vi om en pizzarelaterad rysk roulette där förloraren fick i sig en pizza-bit som var ordentligt kryddad med en av världens starkaste chili-såser (se nedan) och den här veckan har vi ytterligare en rysk roulette-relaterad pizza-grej.

Det handlar om en puzzatallrik som ser ut som en revolvers cylinder (magasin) där en av de sex hålen är försedda med en "kula" i form av en cirkel målad i svart. Tanken är att den av ens vänner som får pizza-biten där "kulan" är ska betala för hela pizzan.

Rolig idé som man säkerligen kan åstadkomma billigare själv hellre än att hosta upp de 30 euro en Plate Roulette kostar.

Pryl, Mojänger, plate roulette, rysk roulette, pizza Via Gizmodo

Pizza Roulette
Från Pizzeria Hell

Pizzeria Hell på Nya Zeeland har kommit på ett nytt spel som man kallar för Pizza Roulette vilket går ut på att man på en av pizzans åtta pizza-slicear lägger på en av världens starkaste chili-sorter. Sen är det bara att börja spela med sina vänner och kolla in hur den stackaren som får den chili-preparerade slicen reagerar. Här ovan kan ni kolla in hur en omgång pizza roulette går till. Tumnagel
47.4°
0
40.1° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 20 mar 2012, 11:02
Plate roulette bestämmer vem som ska betala pizzan Annorlunda version av klassisk rysk roulette
40.1°
0