10 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Propel visar upp officiella Star Wars-drönare Höstens måste-ha-pryl
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Propel visar upp officiella Star Wars-drönare

De senaste åren har vi fått se en stor mängd hemmagjorda drönare med diverse Star Wars-inspirerade designer och några företag har släppt minidrönare med Star Wars-farkoster. Under Comic-Con visade leksaksföretaget Propel upp ett gäng nya drönare som kommer i smakerna speeder bike, X-Wing, Millennium Falcon och Tie fighter.

Drönarna kan flyga runt 65 kmh, förutom Millennium Falcon-modellen som kan flyga i 80 knyck, och kontrolleras med en handkontroll. Utöver att kontrollera drönarens riktning går det att klicka på en stuntknapp på kontrollen som gör att drönaren snurrar runt och gör flådiga trick.

Utöver att bara flyga omkring går det även att leka med drönarna. Samtliga modeller är utrustade med laser som går att avfyra på andra Star Wars-drönare från Propel och det ska gå att leka Battlefront med upp till 24 deltagare.

Att använda dessa som slit-och-släng-leksaker är kanske inte den bästa idén dock då prislappen kommer landa någonstans mellan 200 och 300 dollar när de släpps i oktober. Vill du lägga vantarna på en Star Wars-drönare från Propel så kan ni reservera en, eller fyra, via deras hemsida som ni hittar via länken här nere till väsnter.

Pryl, Drönare, star wars, propel, sdcc2016 Via Wired
40.4° 0 André Stray André Stray
tis. 26 jul 2016, 11:00
Propel visar upp officiella Star Wars-drönare Höstens måste-ha-pryl
40.4°
0