38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Uppdaterad Sista chansen att lägga vantarna på ökänd frisbee
Kan bli din för ynka 18 lax

Sista chansen att lägga vantarna på ökänd frisbee
Inte frisbeen i artikeln.
Foto: https://pixabay.com/photos/sunset-dusk-sky-girl-woman-people-2617540/

I början av juni lades det upp en auktion på Tradera där köparna kunde lägga vantarna på en tjusig frisbee. Men detta var ingen vanlig frisbee, utan en del av svensk internethistoria. Det handlar om den ökända frisbeen som medverkade i en klassisk video där en herre kastade frisbeen på en annan herre som råkade spilla sin drink och blev aningen upprörd.

Auktionen har rullat på rätt bra sedan start och nu är det dags för att avsluta berättelsen. För tillfället har det lagt 150 bud och priset är uppe i 18.500 kronor, vilket gör frisbeen till en av de dyraste cirkulära kastleksaken just nu. Auktionen går ut om 20 minuter, så om ni vill ha kastleksaken så får ni lägga ett bud illa kvickt.

Uppdatering:
Auktionen är nu avslutad och slutade på stabila 18.500 kronor.

Pryl, Leksaker, frisbee, tradera
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Sista chansen att lägga vantarna på ökänd frisbee

Lägg vantarna på Vem vare som kasta-frisbeen
Kamma hem en bit internethistoria!

Det finns troligtvis ingen som har missat den klassiska videon där en ung man kastar en frisbee vårdslöst vid Djäkneberget i Västerås. Frisbeen träffar en annan ung herre som spiller sin drink på sin tjusiga skjorta och vänder sig till ungdomarna som filmar för att på ett lugnt och sansat sätt reda ut vem det egentligen var som kastade frisbeen. För några månader hittade Jörgen Leisdal, mannen som fucking kastade, den ökända kastleksaken och bestämde sig för att auktionera ut frisbeen på Tradera så att någon annan kan lägga vantarna på lite internethistoria. Pengarna från auktionen kommer gå till välgörenhetsorganisationen Suicide Zero, som jobbar för att minska antalet självmord i Sverige. I skrivande stund har 116 bud lagts och priset ligger för tillfället på 6750 kronor, men auktionen kommer vara uppe till 17 juni så priset lär höjas ett snäpp eller två innan den avslutas. Tumnagel
69.0°
0
45.8° 0 André Stray André Stray
mån. 17 jun 2019, 09:31
Uppdaterad Sista chansen att lägga vantarna på ökänd frisbee Kan bli din för ynka 18 lax
45.8°
0