9 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Smartress är en madrass som ska upptäcka otrohet
Utgår från att alla som är otrogna gör det i sängen?

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Smartress är en madrass som ska upptäcka otrohet

Ett spanskt företag som kallar sig Durmet säger sig ha tagit fram världens första smarta madress som ska kunna upptäcka om din partner är otrogen när du är bortrest eller inte hemma för tillfället.

Man kallar madrassen för Smartress och tryckkänsliga sensorer i madrassen som är kopplad till en app ska kunna avgöra huruvida det händer något funky i sängen när man själv inte är hemma.

Det finns än så länge inget pris för Smartress och jag skulle inte bli helt förvånad om det här i själva verket är någon slags viral reklamkamanj för något annat då produkten ärligt talat känns lite för dum för att faktiskt finnas till. Att domänen smartress.com är registrerad av en av världens största reklambyårer är väl ytterligare något som talar för att det här är rent igenom fejk.

Pryl, Smarta hemmet, smartress, otrohet, madrass Via TheNextWeb

Vetenskapen bakom otrohet
Därför är vi otrogna

Otrohet är antagligen något som de flesta av oss stött på i ett eller annat sammanhang och även om det sällan är något som uppskattas så verkar det vara svårt för människor att vara trogna. I det här klippet går ASAP Science igenom varför vi människor är otrogna mot varandra och de går igenom såväl vad det är som orsakar otrohet rent fysiskt i vår kropp men tar även upp andra, externa orsaker, som kan leda till att vi är otrogna. Har du varit otrogen eller blivit bedragen? Svara gärna på vår enkät nedan som tyvärr inte syns om man kör adblock. Tumnagel
38.5°
0
-5.2° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 15 apr 2016, 22:30
-5.2°
0

Smartress är en madrass som ska upptäcka otrohet

Utgår från att alla som är otrogna gör det i sängen?