41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Tigrar attackerar drönare Filmat i ett "slakthus" för tigrar
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Tigrar attackerar drönare

Här är ett kort klipp från den kinesiska Harbin Siberian Tiger Park där en drönarpilot flyger sin modifierade DJI Inspire lite väl nära tigrarna i parken och dessa ser då en möjlighet till att sätta tänderna i denna.

Harbin Siberian Tiger Park verkar för övrigt vara ett vidrigt ställe enligt många djurrättsorganisationer skriver Vice och beskriver det som en "Slaughter Farm". Parken säger sig vara en djurpark där man visar upp tigrar, lejon och andra kattdjur. Enligt kritikerna är detta dock bara en täckmantel för att man senare ska kunna slakta djuren för att sedan sälja deras kött, skinn samt ben och något som man kallar för "ben-vin".

Kina förbjöd försäljning av produkter från tigerben 1993 men det verkar inte ha hindrat ägare av tigerfarmar att öppet sälja sådana produkter i landet. Vice skriver att det i dagsläget ska finnas runt 200 stycken tigerfarmar i Kina och bara i Harbin Siberian Tiger Park sägs det finnas runt 800 sibiriska tigrar. Man uppskattar att det idag bara finns 20, kanske färre, vilda sibiriska tigrar i Kina.

Pryl, Drönare, tiger, djurfeber, kill it, DJI Inspire, kina, tigerpark
-5.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 24 feb 2017, 23:00
Tigrar attackerar drönare Filmat i ett "slakthus" för tigrar
-5.9°
0