10 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Tomatrobot Japan så klart
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Tomatrobot

Inför Tokyo Marathon har den japanska ketchuptillverkaren Kagome tagit fram den här rätt så udda roboten som kan förse en löpare med tomater under loppet.

Det här är med andra ord ytterligare något från teknikens värld som letat sig in på marathon-scenen. Som ni kanske kommer ihåg från förra veckan så har fruktföretaget Dole tagit fram världens första ätbara wearable i form av en banan (se inlänkad artikel nedan).

Pryl, Robotar, japan, mysko, tomater, dole, ketcup, tokyo marathon
Dole tar fram en smart banan Kan mäta din puls Fruktföretaget Dole säger sig ha tagit fram världens första ätbara wearable vilket är en banan som bland annat kan känna av en löpares puls. Det hela handlar om ett reklamjippo och under Tokyo Marathon kommer två stycken löpare vara försedda med bananen som har både GPS och en liten LED-skärm inbyggt. Det ska även gå att skicka tweets under loppets gång till de båda löparna och dessa visas då på bananens skärm. För att det hela ska fungera måste dock bananen vara kopplad till en annan "apparat" som sannolikt är en mobiltelefon av något slag. Tumnagel
24.1°
0
42.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 23 feb 2015, 12:30
Tomatrobot Japan så klart
42.9°
0