32 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
TP-Link släpper smart förgreningsdosa Med sex uttag som du kan styra individuellt
TP-Link släpper smart förgreningsdosa

Diverse smarta uttag finns det det gott om men en hel förgreningsdosa där du individuellt kan styra de olika uttagen är inte lika uttjatad lite mer av en bristvara.

Den marknaden vill TP-Link fylla ut genom sin förgreningsdosa Kasa Smart Wi-Fi Power Strip. Den har sex uttag som alla kan kontrolleras via en app eller via olika röstassistenter som Siri och Alexa. Den kopplar upp sig direkt mot nätverket så det behövs inte en extra hub för att kontrollera den. Kasa kommer också få HomeKit stöd vid ett senare tillfälle.

Den har också tre stycken USB-uttag för laddning av telefoner eller annat. Dessa USB-uttag (4 amp) går dock inte att stänga av.

Just nu är den endast släppt i USA och kostar där 80 dollar. Eftersom USA har ett annat elsystem än oss så är det ju inte helt lönt att importera den hit. Men en europeisk version borde väl dyka upp här förre eller senare tycker man.

D-Link har en liknande produkt ute på den europeiska marknaden som om man verkligen vill ha en sådan här nu på direkten kan man ju ta en titt på den.

Pryl, Smarta hemmet, Kasa, förgreningsdosa
47.0° 0 Feber Feber
tors. 13 sep 2018, 20:00
TP-Link släpper smart förgreningsdosa Med sex uttag som du kan styra individuellt
47.0°
0