37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Uppdaterat Trådlös version av KOSS Porta Pro på gång Slipp sladd i klassiska hörlurar
Trådlös version av KOSS Porta Pro på gång

Det ser ut som om Koss kan ha en trådlös version av sina klassiska hörlurar Porta Pro på gång.

Det är Ars Technica som har hittat en registrering från Koss hos amerikanska FCC (Federal Communications Commission) som verkar peka på att det är en bluetooth-version på gång av Porta Pro. Detta baserar man bland annat på bilderna ni kan se här och att hörlurarna kallas för "Koss Porta Pro Wireless" i Koss registrering hos FCC. Jag antar att det sistnämnda är så talande som det kan bli.

Koss släppte de hopfällbara hörlurarna Porta Pro 1984 och de blev snabbt populära. Hörlurarna har släppts i några olika versioner genom åren men i stort sett behållt ursprungsdesignen från 1980-talet.

Uppdaterat
Koss har nu lagt upp en produktsida för "Koss Porta Pro Wireless" på sin svenska webbplats med bilden ovan. Jag antar att det innebär att vi kan se det som bekräftat att det kommer en trådlös version av hörlurarna. De kommer att köra Bluetooth 4.1 och är även försedda med mikrofon. Priset finns det än så länge inga uppgifter om.

Pryl, Hörlurar, koss, porta pro, trådlösa hörlurar
Koss Porta Pro Koss Porta Pro är en portabel och hopfällbar stereohörlur som tillverkas och säljs av det amerikanska elektronikföretaget Koss. Designen är i stort sett oförändrad sedan modellen introducerades på marknaden 1984. Porta Pro is On Fire! Koss populära lurar lanseras i ny het färg Redan 1984 introducerades Porta Pro på marknaden. Sen dess har designen nästan inte förändrats någonting. Under 2010 sålde Koss över 300 000 par av de klassiska lurarna. Nu följer man upp genom att leverera dessa i en ny färg, nämligen röd. On Fire som de så fyndigt döpts till är helt klädda i rött, förutom bygeln, kuddarna och vissa smådetaljer. On Fire kommer endast att säljas på den nordiska marknaden och ingå i serien Porta Pro Collection. Som en kul grej har man tagit hjälp av en Jan Gradvall tagit fram en unik Koss Porta Pro-lista med låtar från 1984-2009 i Spotify som du hittar här. Ett par Koss Porta Pro kostar omkring 250 kronor. Tumnagel
37.3°
0
39.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 17 apr 2018, 10:00
Uppdaterat Trådlös version av KOSS Porta Pro på gång Slipp sladd i klassiska hörlurar
39.9°
0