10 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
UBFunkeys - interaktiva kamrater Utforska Funkeytown
UBFunkeys - interaktiva kamrater

UBFunkeys är en ny slags leksak som man koppla in till sin dator och man kan då utforska den virtuella världen Funkeytown med sin UBFunkey. I startpaketet får man två UBFunkeys samt en slags hub som sköter själva kopplingen mellan figuren, datorn och Funkeytown. Desto fler figurer man ansluter till hubben ju större delar av den virtuella världen blir tillgänglig för utforskning.

I Funkeytown ska man även hjälpa till att fajtas mot den elake Master Lox. Det verkar med andra ord som om det är ett slags datorspel som har flyttat ut vissa av sina komponenter till skrivbordet.

Det finns 24 stycken olika UBFunkeys i olika "stammar" och vissa av de förekommer flitigare än andra. Kolla på bilden nedan för att se de alla. Ett startpaket med två figurer samt hubben och nödvändig programvara kostar cirka 275 kronor och sedan kostar varje ytterligare figur cirka 70 kronor. Programvara fungerar enbart till Windows Vista/XP/2000/ME/98.

Pryl, , mojänger, leksaker, USB Via Techie Diva
37.0° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 2 jul 2007, 13:38
UBFunkeys - interaktiva kamrater Utforska Funkeytown
37.0°
0
RSS 2 kommentarer till artikeln
Think Adrian.
>>"JU fler figurer man ansluter till hubben DESTO större delar av den virtuella världen blir tillgänglig för utforskning"
av Think Adrian., måndag 02 juli 2007 kl 17:06
Press play on tape
Smells funkey
av Press play on tape, tisdag 03 juli 2007 kl 12:45
Kommentera artikeln