8 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Wearhaus är sociala hörlurar Lyssna och beama ut vad du lyssnar på
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Wearhaus är sociala hörlurar

Wearhaus är ett nytt hörlursmärke som snart släpper sin första produkt och man säger att detta ska vara världens första "sociala" hörlurar.

Med sociala menar man att Wearhaus-användare ska kunna skicka det man lyssnar på till andra Wearhaus-användare så att dessa kan lyssna på samma musik som en själv. På motsvarande sätt kan givetvis andra även skicka musik till de egna lurarna. Hörlurarna kopplas ihop med mobilen via Bluetooth och man kan styra delningsfunktionen samt bestämma vilka som ska få ta del av den delade musiken via den tillhörande appen.

Wearhaus går att förbeställa nu för 200 dollar och leverans ska ske nu i sommar.

Pryl, Hörlurar, wearhaus, sociala hörlurar Via Engadget

Hörlurarna Muzik är för sociala mediejunkien
Dela vad du lyssnar till Twitter och Facebook med ett knapptryck

Muzik är ett par trådlösa hörlurar som med en tillhörande app är speciellt framtagna för att man snabbt och smidigt ska kunna dela vilken musik man lyssnar på i sociala medier som Twitter och Facebook. En av hörlurarnas kåpor är försedda med fyra lättåtkomliga knappar med vilka man delar låten som spelas till sociala medier men det går även att via dessa knappar spara den spelade låten till en låtlista och styra den tillhörande Muzik Connect-appen. Det finns även öppen mjukvarutplattform kopplad till Muziks hörlurar så att andra tjänster skulle kunna utnyttja hörlurarnas funktionalitet. Muziks app finns till iOS samt Android och de kommer att lanseras på den amerikanska marknaden lagom till julhandeln. 300 dollar kommer de att kosta. Tumnagel
19.0°
0
30.6° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tors. 30 jul 2015, 11:15
Wearhaus är sociala hörlurar Lyssna och beama ut vad du lyssnar på
30.6°
0