34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

WinnerGear visar upp sina trådlösa HERO-hörlurar
Som kostar 1 300 kronor

WinnerGear visar upp sina trådlösa HERO-hörlurar

WinnerGear presenterade nyligen sina nya helt trådlösa och brusreducerande hörlurar HERO. Hörlurarna har en stand by-tid på tolv timmar och en speltid på runt tre timmar. De kan laddas trådlöst och om man råkar vara på vift under en längre period kan man även ladda dem via ett tillhörande fodral. Hörlurarna har så klart även knappar så man kan spela och ändra musik eller svara när det ringer.

De ska vara bra anpassade för folk som sportar då de är svettåliga och formen ska se till att de inte ramlar ur öronen när man ränner runt.

De Kostar runt 1 300 kronor om man nu skulle känna sig sugen på dem.

Pryl, Hörlurar, WinnerGear, HERO,

CES2017 Earin släpper lurar med touchkontroll
Helt trådlösa sådana

Hörlurar som är helt trådlösa har gått från framtid till nutid på bara några månader. Malmöbaserade Earin har haft sin modell M-1 ett tag och nu släpper man M-2. Det är fortfarande små lurar som är helt trådlösa, men nu har man också adderat touchkontroller på dem så att man kan byta låt, svara i telefon och starta/stoppa musiken. M-2 kommer som M-1 i ett case med inbyggt batteri där lurarna fästs med magneter och laddas. Lurarna har tre timmars speltid men ytterligare nio timmar om den stoppas ner i sitt case då och då. Tumnagel
42.7°
0
39.1° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 7 jun 2017, 12:42
39.1°
0

WinnerGear visar upp sina trådlösa HERO-hörlurar

Som kostar 1 300 kronor