33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Assassin's Creed 3 verkar vara på ingång till Switch Liberation Collection har dykt upp hos återförsäljare
Bild till artikel

För tillfället är Assassin's Creed: Odyssey det enda AC-spelet som är tillgängligt på Nintendo Switch. Och då som molnspel som endast är tillgängligt för spelare i Japan. Ubisoft verkar vara sugna på att ändra lönnmördarsituationen på Switch genom att släppa Assassin's Creed 3 till hybridkonsolen.

Ubisoft har inte levererat någon officiell information om Switch-porten av spelet, men ett par spelåterförsäljare i Tjeckien har lagt upp Assassin's Creed 3: Liberation Collection på sina hemsidor. Spelsamlingen består av Assassin's Creed 3 samt Assassin's Creed 3: Liberation, som initialt släpptes till Playstation Vita för ett gäng år sedan.

När, eller om, spelpaketet släpps är för tillfället oklart. Ubisoft har meddelat att samlingen kommer släppas till PC, Playstation 4 och Xbox One i mars som en del av säsongspasset till Assassin's Creed: Odyssey, men har ännu inte gett oss någon officiell information om Switch-release.

old.reddit.com Spel, Multiplattform, nintendo, switch, assassin's creed, 3, liberation collection Via eurogamer.net Assassin's Creed: Odyssey kommer typ till Switch Släpps som molnspel i Japan Assassinx27s Creed: Odyssey kommer inte bara kunna spelas på PC, Xbox One och Playstation 4 när det släpps om några veckor. Spelet kommer även bli spelbart på Nintendo Switch. Typ. Spelet kommer släppas som molnspel till Nintendos hybridkonsol, vilket betyder att du måste ha ständig internetuppkoppling för att kunna streama spelet till Switch. Ubisoft kommer köra en rätt liten release när det kommer till Switch-versionen då spelet för tillfället endast kommer släppas i Japan. Huruvida gänget kommer släppa lös Switch-versionen på andra marknader är för tillfället oklart. Tumnagel
37.6°
0
37.1° 0 André Stray André Stray
mån. 28 jan 2019, 13:30
Assassin's Creed 3 verkar vara på ingång till Switch Liberation Collection har dykt upp hos återförsäljare
37.1°
0