11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bandai Namco offentliggör Dragon Ball Xenoverse 2 Mer Dragon Ball
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Bandai Namco offentliggör Dragon Ball Xenoverse 2

Tidigare i veckan så körde Bandai Namco igång en nedräkning för något Dragon Ball-relaterat spel. För ungefär 20 minuter sedan avslutades denna nedräkning och spelet man presenterade var Dragon Ball Xenoverse 2. Spelet är en direkt uppföljare till det MMO-liknande spelet Dragon Ball Xenoverse från 2015.

Förutom trailern, som man kan se ovan, bjöd man inte bjudit på allt för många detaljer kring spelet men det lär vi väl få under årets E3-mässa.

Precis som föregångaren så utvecklas även Dragon Ball Xenoverse 2 av Osaka-baserade Dimps. Spelet kommer släppas till PlayStation 4, Xbox One och Windows dock är det oklart när det släpps.

Spel, Multiplattform, Dragon Ball Xenoverse 2, Windows, PlayStation 4, Xbox One
Nytt Dragon Ball-spel offentliggörs i morgon Rock the dragon! Bandai Namco har kört igång en nedräkning där man räknar ner till ett offentliggörande av ett nytt Dragon Ball-spel. Nedräkningen avslutas klockan 16:00 i morgon så då får vi förhoppningsvis se ett nytt Dragon Ball-spel och med lite tur så kanske det är vettigt också. På nedräkningssidan blandar man karaktärer från olika Dragon Ball-serier och -filmer. Tumnagel
37.6°
0
37.7° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 17 maj 2016, 16:20
Bandai Namco offentliggör Dragon Ball Xenoverse 2 Mer Dragon Ball
37.7°
0